top of page

historial 2020

​5 GeNeR   cavalcada reis - besalú

Primer bolo de l'any, i no podiem rebre un millor regal de reis que poder actuar en un poble tant maco com Besalú, en una nit màgica on es podia respirar la il·lusió dels més menuts!

 

Gràcies Macaya Events per permetre'ns conèixer un poblet que estima i fa estimar tradicions tant màgiques!

 

Gràcies gent de Besalú pel tracte rebut i per deixar-nos endur aquesta magnífica experiència! 

​11 GeNeR  5e aniversari drum beat - VILAFRANCA

Els nostres amics de Drum Beat festejen el seu 5è aniversari muntant una festa ben grossa!

 

Vam gaudir d'una gimcana competint entre les colles convidades, d'un cercavila pels preciosos carrers de Vilafranca, d'una fantàstica masterclass de percussió dirigida pels membres de Drum Beat i d'uns espectaculars estàtics de totes les colles.

 

I això no és tot, després vam sopar una boníssima fideuà i per ja acabar de petar-ho festa amb dj al mateix local!

 

Ep! Encara hi ha més, va coincidir que també era l'aniversari d'un dels nostres caps que és va endur més d'una sorpresa, com per exemple tenir un crack de la percussió a la formació rebentat la timba, Albert Ortiz!

 

Amigues i amics de Drum Beat, gràcies per comptar amb nosaltres, pel tracte rebut i novament PER MOLTS ANYS!

​25 GeNeR   PReGO ITINeRANT FeSTeS SANT VIceNÇ - SARRià

Per la Festa de Sant Vicenç de Sarrià s'organitza el pregó itinerant; es tracta d'una activitat on participen entitats del barri, on cadascuna es fa càrrec d'un joc dinamitzat obert al públic!

Trastok'ts Street Band vam estar presents liant-la en un dels jocs que es tractava de cantar una cançó amb la boca plena. El Forn de Sarrià va col·laborar donant-nos pastís pels participants.

A més alguns dels nostres membres de percussió van actuar juntament amb Tabalers de Sarrià i Tabalets de Sarrià durant el recorregut entre activitats.

​25 GeNeR  Tabalada FeSTeS SANT VIceNÇ - SARRIà

Per la Festa de Sant Vicenç de Sarrià s'organitza la tabalada on només participen les colles de percussió del barri, en la qual tenim l'orgull d'estrenar-nos.

Vam estar presents donant-ho tot amb la bogeria i l'espectacle dels nostres percursionistes!